Monday, June 1, 2009

PANDAN: PROMOSI DULU-DULU...


-Gambar ni memang dah jadi fossil untuk APO?..Inilah krew dulu yang sama-sama menaikkan majalah APO? ni..kira zaman kegemilangan laa ni.Memang enjoy kerana dipenuhi dengan member2 seangkatan.Gambar ni pun gua dapat kat Siberia.Dah jadik keras dilitupi ngan iceberg..memang payah gua nak dapatkannya.Heh!Ini antara geng awal sebelum generasi bebudak baru cam Cendol,Spider,Topan dan lain2.Meh gua kenalkan..dari belah kiri..Taugeh,Adonis,Aliow,Gua,Blue,Kopi,Sireh,Rambai,Keladi dan jugak petai.Ini adalah generasi awalnya APO?.Time ni photo shoot untuk bumper raya..kalau follower tegar APO? mesti dah tengok gambar ni kat majalah. (PANDAN)

5 comments:

  1. Kehkehkeh..
    Tengok Taugeh teringat kat lagu 'Buat Member' dia tu.. Adonis, Kopi, Aliow dan Blue dah ilang.. Topan pernah join Blues Selamanya sebelum majalah tu berkubur.. Keladi pernah join G3 sekejap kalau tak silap gua.. Tapi sekarang tak tau pegi mana..

    Kalau tak salah, gambo ni untuk bumper raya yang pertama APO?..

    ReplyDelete
  2. hahahah...lu memang pembaca yang tegar Cer..gua bagi 8 set bintang ngan 2 bimasakti serta free 3 bulan mengambang.siler bro..amik kat kaunter pejabat pos nanti..

    ReplyDelete
  3. Gua datang nk jemput lu mkn kenduri kt blog gua.
    Ikut baca doa skali lagi bagus.

    Follow terus pun takpa.

    Budak budak kt blog gua tu dah tak seimbang,ramai berat ke belah punk.

    dah 7 hari gua merantau jemput kenduri..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...gua dah terjah blog lu dahh...
    bagus la jemput2 kenduri ni...

    ReplyDelete
  5. APO best,,
    tq fllow blog kimi..
    kimi ska lukis gak,, :D


    wah.. ada kenduri..! haha..

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin